torsdag den 20. maj 2010

Torsdag - "alene hjemme"

Uha - vækkeuret ringede kl. 6.00. Bent skyndte sig op i bad og slugte en ostemad, og så kørte vi mod lufthavnen i Rønne. Et vigtigt møde gjorde, at Bent var nødt til at tage et smut "hjem", mens hundene og jeg nød endnu en feriedag - denne gang med nogenlunde varmt og dejligt vejr.

Else havde inviteret til frokost i Snogebæk og jeg skulle besøge Lis, som er en af mine forældres venner. Og så ud og træne agility om aftenen i Rønne, inden Bent igen skulle hentes ved flyveren.
Første stop var hos Else, som havde lavet dejligt kyllig til frokost. Elses collie Nelli, som er blevet 12 år, ser stadig vældig flot ud, med masser af blank sort pels. Hun hilste lige på Woogi, mens Woogi studerede springvandet i haven.

Da vi satte os til at spise fandt Woogi straks noget af Nelli's gamle legetøj.

Efter frokost var det tid til en tur på stranden. Der lå en let dis over stranden, men alligevel havde vi et fint kig ind mod Snogebæk.




Mine 3 medbragte hunde nød rigtig at komme ud og spæne en tur langs vandet. De badede og hyggede sig.

EFter strandturen kørte jeg videre til Nexø og besøgte Lis. Så var det tid til lidt hurtig indkøb af aftensmad (rugbrød og Bornholmsk sildesalat) og så mod Rønne til træning med konkurrenceholdet. Vi løb en bane af Susanne Therkildsen's, hvilket jo var fint, da Susanne er en af dommerne i weekendens stævne.

Ca. 20.30 ringede Bent, at nu var han landet, og så gik turen atter mod lufthavnen. Vel hjemme i campingvognen igen blev der lige lidt tid til en kop aftenkaffe og lidt hygge. I morgen er der ikke noget vækkeur, der ringer. Juhuu....

1 kommentar:

  1. Det ser ud til at I har hygget jer godt uden Bent. Det var også rart at han lige kom hjem og fik en kop kaffe inden han fløj videre :-)

    SvarSlet