tirsdag den 25. maj 2010

Alting har en ende - en regnorm den har 2.....

Men ferier har kun 1 ende - og den var vi nået til nu.

Da vi gik forholdsvis tidligt hjem fra grisespiseriet søndag aften, så vågnede vi meget tidligt mandag morgen. Bent gik i bad, mens Monty og Ticket sad ved lågen og ventede på, at han kom hjem igen.
Så hyggede vi os rigtig længe med morgenmaden. Og der blev også tid til lidt morgen-kæleri :-)
Men det kunne ikke udsættes længere, og heldigvis holdt det tørvejr, så vi fik et tørt fortelt med hjem, som nu fint kan ligge til Fionia-Cup i juli.
Det er altså meget sjovere at sætte op end at pille ned. Men det skal jo gøres.

Da alt var pakket og klart, og vi kun manglede at spænde huzet på bilen, så tog vi alle 7 hunde og gik turen i Ravnedalen. Den tog ca. en time, op og ned ad bakker, så nu var hundene klar til nogle timer i bilen, da vi skulle med den langsomme færge hjem. Her er de alle 7: Zippo, Zoë (bag), Woogi, Ticket, Paddy, Monty og Dazzler.

Så var det bare, at hægte på og komme afsted. Sådan en plads kommer hurtigt til at se "brugt" ud.
Her er det en træt Woogi, der hviler sig, mens jeg sidder og holder øje med, om der kommer flere skovflåter kravlende. Jeg pillede nok ca. 20 stk. af hende, mens vi holdt i færgehavnen og ventede, og der blev at dukke flere op.

Men endelig kunne vi passere grænseskiltene, og så var vi hjemme i Danmark igen. Så var det bare den sidste halvanden times kørsel. Heldigvis var Pia tidligt hjemme fra Ribe, så hun ventede med dejlig varm mad, da vi kom hjem.
Det kedelige efterspil på vores tur var dels, at jeg er blevet voldsomt forkølet, og at hundene er totalt fulde af skovflåter. Især Dazzler og Paddy får store sår, når de pilles af. Det er som om de borer sig ind i huden. Paddy har fået en kedelig stor blå plet, som vi lige skal have doktor dyr til at kigge på i morgen. Hm...... Ham har vi ellers betalt penge nok til på det sidste.
Tak Pia, fordi vi fik lov at have Woogi med på ferie. Hun har nu en stor Bornholmsk fan-klub. Det har været rigtig sjovt at løbe med hende. Jeg er sikker på, at hun kan blive fantastisk god. Man skal bare huske at tage armerede bukser på, inden man løber. ;-)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar