onsdag den 19. maj 2010

En hyggelig aften

Bornholmerne havde - som de gæstfri folk de altid er - inviteret med til træning, og vi tog afsted med Zippo, Woogi og Ticket.

Det var selvtræning, og der var sat 3 baner op. Ikke særligt svære baner, men med rigtig mange træningsmuligheder, både felter, fremadsendelser og slalom.

Zippo og Ticket var begge rigtig gode, med sikre flotte felter. Det er en kæmpe fornøjelse at komme med de to hunde et nyt sted. De opfører sig begge pænt, og det er dejligt at løbe med dem. Woogi havde det rigtig sjovt. De 2 første gange fløj hun forbi slalom - som om hun slet ikke havde set den. Så valgte jeg at stoppe hende helt op og sende hende ind i slalom, og så var der ingen problemer, hverken på højre eller venstre side. Hjulet er stadig et problem. Det er som om hun endnu ikke har forstået opgaver "hjul". Men heldigvis blev vi inviteret til at træne med konkurrenceholdet i morgen, og så kan jeg forhåbentlig få trænet hjulet lidt mere. Man kan nok næppe regne med en klasse 1 uden hjul. Vigtigst var det dog, at hun havde det rigtig sjovt.

Og Woogi's cute-faktor gav hende endnu flere venner. Det er lige før vi skal passe på at vi nu også har hende med hjem, når vi kører. For nogen kunne godt finde på at stikke hende i lommen uden vi så det. Den lille Boogi-Woogi.

1 kommentar:

  1. Du har bare at sikre dig at Woogi kommer med hjem, ellers må du over og hente hende igen :-) Lækkert at Ticket og Bent har fundet felterne igen, det tyder på en god weekend med DM udtagelser og oprykninger :-)

    SvarSlet