fredag den 21. maj 2010

Fredag formiddag

Hurra - i dag har de tændt for varmen på Bornholm, og det var bare Woogi og Zippo der gik efter morgenbrød. De to hygger sig simpelthen så meget. De leger, jagter hinanden, snuser til de samme græstotter og leder efter vandhuller, som jeg ikke har set.

Lidt senere tog Bent Paddy og Dazzler ud på den samme tur. Det er bare en smuk tur.



Senere var der dømt total afslapning i forteltet, mens vi andre spiste morgenmad og fik badet. De har nu åbnet de nye baderum, som ligger meget nærmere vores plads. Der har været blikkenslager de første dage, men i dag kunne vi tage de nye faciliteter i brug. Det er bare så lækkert og flot.


Så tænkte jeg, at nu var det vist på tide med lidt Woogi-træning. Så plastic-forhindringerne kom frem, og vi krydsede fingre for, at Woogi ikke ville larme så alle campinggæsterne blev irriterede. ;-) Det gik nogenlunde - altså med larmen. Og det gik fint med slalom og hjul, men hjulet er også lidt anderledes end de rigtige hjul. Bevidst satte jeg det, så hun havde mulighed for at smutte under, hvilket hun overhovedet ikke gjorde en eneste gang. Dygtig!

Bagefter satte vi hjul og slalom sammen, og så kom der meget mere fart på slalom.

1 kommentar:

  1. Hvor er hun sej, så Bornholmere pas på for nu kommer Woogi og vinder det hele her i weekenden :-) :-)

    SvarSlet