lørdag den 22. maj 2010

Lørdag - aglitykonkurrence

Så blev det endelig lørdag, og vi drog afsted meget meget tidligt (i hvert fald set i forhold til at sove til kl. 9). Bent skulle løbe med Ticket og Monty, og jeg skulle løbe med Zippo og Woogi. Her er Bent (i rød trøje) i gang med banegennemgang.

Vores telt-naboer i denne weekend er Susanne og hendes hunde. Det er bl.a. border collien Cava, som er kuldsøster til Henrik's Senna. Det var helt tydeligt, da vores sheltie-drenge så Cava, at de tænkte juhu, der er en af vores bedste legekammerater. Men nej, der blev de skuffede. Det skal dog siges, at Cava ligner Senna rigtig meget, så jeg kan godt forstå, at de kan tage fejl.
Ticket løber faktisk bedre og hurtigere end hun nogensinde før har gjort. Alligevel bliver der ved med at være dumme småting, der driller. I dag var det f.eks. svært for hende at tage første spring uden at rive ned. Øv hvor irriterende. Og så har Bent nok det luxus-problem, at hans hund pludselig løber vældig hurtigt, så han skal reagere endnu hurtigere. Hm.... Det blev dog til en placering i spring 2, desværre med fejl.
Monty vandt begge sine løb (han løber kun springløbene), men så var han også træt. :-)
Zippo vandt Spring åben, Spring 3 og AG 3. I AG åben blev han disket på grund af en dum førerfejl. Zippo har løbet super i dag. Det har bare været stor fornøjelse at løbe med ham. Seje fyr!
Og Wook-letten, ja hun har haft en festlig dag. Hun larmer hele banen rundt, og når hun ikke længere kan holde koncentrationen på banen, så går hun over til at bide i mine bukseben. Det kom der et hul ud af i det ene løb. :-) Men i betragtning af vores fælles træningsindsats, så er jeg meget stolt af den lille sort-hvide. Hun har super fart, og hun vil rigtig gerne. Hun skal nok blive god engang. Og sandelig om hun ikke blev nr. 2 i spring 1, desværre dog med fejl.
Dagen sluttede med fælles pizza-spisning, og nu er det med at få ladet op til i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar