mandag den 17. maj 2010

1. feriedag - på vej til Bornholm

Mens vi drønede rundt og pakkede de sidste ting i campingvognen og i bilen, tronede prinsessen på forsædet, klar til afgang.

Zippo tog det rimelig afslappet, men han har jo også prøvet turen før. For ikke helt klarsynede læsere kan jeg fortælle, at det, der stikker op i luften, er hans ene bag-pote. Han ligger simpelt hen på ryggen med alle 4 stænger i vejret. Meget afslappet rejse-hund.

Over Øresundsbroen - her passerer vi grænsen til Sverige.

Efter en (heldigvis) kort sejltur ankom vi til Bornholm. Færgen var fyldt med ca. 300 skolebørn og næsten lige så mange meget dårligt gående pensionister. Hold da op. Støjniveauet var enormt, og alle pladser var optaget. Måske ikke af personer, men så af tøj og tasker.
Men alting får en ende, og efter en kort køretur ankom vi til Lyngholt Camping. Vi blev modtaget af Pia, som har pladsen, og da det nu er 3. år vi er der, så er vi jo "gamle kendinge". Det er rigtig dejligt at blive modtaget på den måde. Vi fik lov til at vælge selv, hvor vi ville ligge, og vi valgte en plads, hvor der er eftermiddags- og aftensol og som ligger stort set ugeneret. Et fredeligt hjørne, hvor vi efter lidt besvær fik campingvognen til at stå nogenlunde lige.

Mens Bent gik i gang med at spænde ned luftede jeg hunde, og her er en lille Bornholmsk skovtrold på tisse-tur i anemonerne.

Nu er vi næsten færdige, og Bent er kørt efter pizza, mens de sidste ting bliver sat på plads.

Ticket blev træt af alt det rejseri og pakken ud - så hun snuppede Monty's kurv og tog sig en lille lur.

I mellemtiden prøvede Woogi at hypnotisere et stykke pizza op i sin mund. Kan Bent virkelig spise alt det pizza??? Mon ikke jeg skulle hjælpe ham med et lille bitte stykke?

Nu er vi på vej i seng - klar til de 19mm regn, de har lovet i morgen. Så skal vi bare hygge og læse gamle ugeblade og slappe af. FERIE !!!

1 kommentar: